DIENSTEN

De beste kandidaat voor de the job is niet altijd diegene met een uitmuntend cv of de meeste ervaring. 

Het succes van de combinatie mens-werk wordt bepaald door een mix van kennis, kunde, persoonlijkheid en soft skills. En dat is precies waar wij samen met u naar op zoek gaan.

Zoekt u bijvoorbeeld een Sales manager, administratief medewerker of finance manager? Vast, interim of op de payroll? Wij zetten ons volledig in om juist die perfecte kandidaat te vinden voor de te vervullen positie in uw organisatie. Al onze kandidaten zijn inspirerende professionals met het vermogen om uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Vaste of flexibele werknemers? Het antwoord kan verschillen, afhankelijk van bijvoorbeeld de groeifase, de branche en de functiecategorie. 

Ondernemers hebben te maken met een wereld die steeds sneller lijkt te veranderen en Coalesce recruitment denkt hierin graag met u mee.

 

Coalesce recruitment biedt daarom diverse soorten dienstverbanden aan. Zo willen wij zo goed mogelijk kunnen inspelen op de wensen van opdrachtgever en kandidaat.  

Sollicitatiegesprek
cv

WERVING & SELECTIE

Bij een werving & selectie opdracht, zoekende wij op basis van de door u aangegeven skills & expertise de ideale kandidaat. Hij of zij zal dan direct bij u op contract komen.

TIJDELIJKE OPDRACHTEN

Functies voor bepaalde tijd bijvoorbeeld bij zwangerschap(verlof), vakantie of wanneer er geen mogelijkheid is tot vaste aanstelling. In deze gevallen wordt een contract op basis van detachering opgesteld. 

Voor tijdelijke functies maken wij gebruik van een gerenommeerde Payroll partner die ABU gecertificeerd is. Dit maakt het mogelijk om naast interim tevens uitzendcontracten aan te gaan.